Rastlös.

Nu sitter jag i soffan med en varm kopp kaffe och försöker slappna av, jag har känt mig orolig i kroppen ett par dagar och medicinen tycks inte hjälpa. Jag är så otroligt rastlös. Att gå från heltidsstudier till att vara hemma hela dagarna med tre rastlösa barn blev en alldeles för stor kontrast. Jag har inte heller fått internet än så jag måste blogga från mobilen. Alla stavfel skyller jag alltså på att mina fingrar är för stora för min touchscreen.

Jag är tillbaka igen!

Hej kära bloggläsare och vänner!
Nu är vi på plats i hemstaden, det är dock några kartonger jag inte orkat ta tag i än, det är så mycket att göra ändå när jag har tre barn hemma.
Vi ska också få hela lägenheten ommålad/tapetserad men vi kan tyvärr få vänta hela sommaren på att få det gjort. Bättre sent än aldrig?
Barnen trivs nu också. De första dagarna var min äldsta son jätteledsen och ville varken prata eller äta. Han saknade sina vänner. Nu har de stora barnen hittat vänner och springer in och ut och är jätteglada precis som det ska vara!

Jag har precis skickat in min sista inlämningsuppgift i genusvetenskapen och jag hoppas den blir godkänd, jag ska också få min senaste tenta nerskickad så jag får veta det resultatet också.
Nu ska jag bara sitta och vänta på att få besked om höstens studier, hoppas jag kommer in utan att hamna på någon dum reservlista!

Saknar mina fina änglar i Karlstad.
Ni finns i mina tankar.
Kärlek.

Svart guld med mjölk.

dsc_0946 (MMS)

Svart guld med mjölk.

Inte riktigt än.

Nu är vi inflyttade och klara, tyvärr har vi inte fått igång internet än, just nu sitter jag uppkopplad mot karlns iphone och det går verkligen hur segt som helst.
Jag ska berätta mer när jag har en mer pålitlig uppkoppling.
Glöm inte bort mig!
göbb

Någon som vet vad det är för blomma? Den h...

dsc_0940 (MMS)

Någon som vet vad det är för blomma? Den här växten har aldrig fått blommor förut nämligen.

Flytt.

Jag vill bara tala om att bloggen nog kommer vara lite tom ett tag till eftersom vi flyttar i morgon.
Vi har packat hela dagen och i morgon går flyttlasset efter lunch!
Vi ses om ett par dagar vänner!
lght