Är du gravid!?

Om man mår illa eller dricker alkoholfritt verkar alla genast tro att man är gravid och det uppstår någon slags hysteri.
Jag gillar bara alkoholfritt, är det verkligen så konstigt? och må illa gör väl dem flesta någon gång ibland.
Jag är inte gravid, jag har tre fina pojkar här hemma och planerar inte fler barn för tillfället.
Och om jag vore gravid så anser jag inte att det inte behövs någon hysteri eftersom det bara hade varit min och min mans ensak.

Kommentarer


Postat av: Anonym

Man blir medlem på bloglovin.com. Där kan man lägga till olika bloggar så att man inte glömmer bort dom. Varje gång man tittar på bloglovinsidan så ser man om något nytt inlägg har komit upp från dom bloggar man läser. På det sättet har man alla bloggar man läser samlade på en och samma sida. Om du gillar min blogg och vill läsa den så brukar jag vara intresserad av att ta reda på vilka det är som läser min blogg. På det sättet ger vi varandra trafikutbyte så att vi båda får fler läsare. Är du intresserad?

2010-10-27 @ 13:06:40
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Postat av: Josefin Moberg

Först om främst- HIHIHIHI det är så roligt när du skriver "MIN MAN"! Det är så overkligt det där med man och fru i min värld så jag blir så romantiskt fnissig. JAja, till ämnet! JAg blir också JÄTTEARG på att man jämt måste förklara sig när man dricker alkoholfritt! Ingen tror ju att jag är gravid bara för det i och för sig (vilket ju är ännu värre!) men det är ändå så himla onödig grej att behöva förklara sig för!

2010-10-27 @ 20:27:38


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: