Pest eller kolera?



Det kanske har blivit lite väl mycket gnäll från min sida ett tag, men jag kan verkligen inte låta bli.
Som vissa av er vet så började bostadsvärdarna bråka med mig om våra barnvagnar så fort vi flyttade in hit för över ett år sedan. Det finns ett jättefint utrymme i våran trappa där man kan ställa tex en barnvagn eller en rullator.
Men de får vi inte använda pga brandsäkerheten (huset vi bor i brann ner för ett par år sedan men byggdes sedan upp igen). Jag var väldigt envis i början och ställde min vagn där ändå, och jag fick tillsägelse efter tillsägelse som jag fullkomligt ignorerade eftersom jag inte tyckte de var speciellt brandsäkra själva med anslagstavlor med papperslappar på.
Då började de flytta vagnen åt mig, ner till cykelrummet där de tycker att den ska stå om jag inte har den i lägenheten.
Det är väl självklart att man ska respektera sådana regler,
men nu kommer vi till det egentliga problemet.
På bilden ovan kan du se vilka alternativ jag har att förvara min vagn.

Pest: Bilden är från toppen av våran trappa. Hissen går inte till vårat våningsplan. Här släpar jag vagnen upp och ner flera gånger om dagen själv. Inte speciellt kul för varken mig rygg eller vagnen som snart kommer braka samman.


Kolera: Det är lite svårt för er att få en uppfattning om hur brant denna lilla trappa är, men jag kan tala om att den är rätt livsfarlig och så finns det inget svängrum. Här vill de alltså att jag ska ställa min barnvagn.

Jag funderar på att kräva ett vagnsrum som är i markhöjd, det här kommer inte fungera i längden.
Får jag inte ett nytt rum att förvara min vagn i kommer jag att be dem komma hem till mig varje gång jag ska in eller ut så de kan hjälpa mig att lyfta den.

Kommentarer


Postat av: Mette

Kolla med hyresgästföreningen!! Det minsta de får fixa med är ju alla fall en ramp? Vet inte alls hur regler är för barnvagns förvaring...



Kram

2010-06-07 @ 22:38:16

Postat av: Kattiz

Jag vet hur det känns..vi har ingen hiss så vi får släpa vagnen upp och ner för trapporna.. men som tur är har vi fått garageplats från första juli där även vagnen får plats

2010-06-09 @ 11:56:20


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: